![]() |
|
|
||||
|
||||
|
geçmiş olsun
|
||||
|
||||
|
ardakaşlar bende fazla pc oynayan birisiyim yaşım 16 bende bir yere gözümü sabitleyemiyorum ama gözüm dışarıdan bakınca titremiyor sadece görüntü kalitemi bozuyor bunun nedeni nedir bi sorıyım dedim acaba çok pc başında durmaktanmıdır ?
|
|
|
||||
|
||||
|
benim kuzenim gözleri sabit durmuyor acaba ne yapmalıyız ki sabit dursun
|
|
|
||||
|
||||
|
Kuzenınızde galiba nistagmus var.Tedavisi şuan mumkün değil sadece azaltıcı önlemler alınabılıyor oda genç yaşlarda ...
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun aranıza yeni katıldım.
kızım 2 aylıkken nistagmus teşhisi konuldu. ve tıp fakültelerinde 2 ay koşturdum. kızıma görmeyecek diyeninimi yoksa kızının beyninden gelen bir sorundan dolayı kaynaklandığını söyleyen bir sürü insan oldu. ne yapmalıyım |
|
|
||||
|
||||
|
Mehmet Bey öncelikle müsterih olun. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki size böyle bir imtihan vermiş. Allah sevdiği kula dünyada meşakket verir ki sabretsin ahireti kazansın. Birisinin dünyada tüm işleri tıkırında gidiyorsa orada bir sıkıntı vardır emin olun.
Çocuğunuz çok güzel görecek. Çocuğunuzun okul çağlarına gelene kadar biz yaşlanmış olacağız ve tıpta kimbilir ne gelişmeler olacak. Bana da bebekken nistagmus teşhisi konmuştu. Ayaktayım. Çift üniversite bitirdim. Allah'a şükredin ki çocuğunuz akıl hastası v.b. hastalıklara sahip değil. Minnacık bedenini çok yormayın kardeşimizin. Şu anda kesin bir tedavisi yok nistagmusun. PAranızı kardeşimizin ihtiyaçları için harcayın. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Mehmet Bey ilaç tavsiyesinde insanlar çekimser davranabilir.
Çocuğunuz çok ufak. Ufak yaşta içilen ilaçlar bedende başka zararlara yol açabilir. Mesela bir arkadaşımın çocuğu küçükken çok antibiyotik almış. Bu nedenle çocuğun dişleri zayıfladı. 4 yaşında ön dişleri çürüyüp düştü. |
|
|
||||
|
||||
|
Konjenital nistagmusla infantil nistagmus arasındaki fark nedir. ve de konjenital nistagmus hastası olanlanrın vep ert testi sonuçları iyi çıkarmı.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|