Nistagmus.Biz  

Geri git   Nistagmus.Biz >
Nistagmus > Doktorumuza Soralım

sorular..

Doktorumuza Soralım

Seçenekler Stil
Alt 03-27-2009, 09:22 AM
liberty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liberty liberty isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Müdür

liberty - MSN üzeri Mesaj gönder

geçmiş olsun
Alt 03-12-2010, 11:49 PM
ozkan.akyurek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozkan.akyurek ozkan.akyurek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

ardakaşlar bende fazla pc oynayan birisiyim yaşım 16 bende bir yere gözümü sabitleyemiyorum ama gözüm dışarıdan bakınca titremiyor sadece görüntü kalitemi bozuyor bunun nedeni nedir bi sorıyım dedim acaba çok pc başında durmaktanmıdır ?
Alt 07-03-2010, 07:01 PM
ali burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ali burak ali burak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

benim kuzenim gözleri sabit durmuyor acaba ne yapmalıyız ki sabit dursun
Alt 07-03-2010, 08:30 PM
Koyuncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Koyuncu Koyuncu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Site Yöneticisi

Koyuncu - MSN üzeri Mesaj gönder

Kuzenınızde galiba nistagmus var.Tedavisi şuan mumkün değil sadece azaltıcı önlemler alınabılıyor oda genç yaşlarda ...
Alt 08-02-2010, 04:04 PM
mehmet al - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mehmet al mehmet al isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun aranıza yeni katıldım.
kızım 2 aylıkken nistagmus teşhisi konuldu. ve tıp fakültelerinde 2 ay koşturdum. kızıma görmeyecek diyeninimi yoksa kızının beyninden gelen bir sorundan dolayı kaynaklandığını söyleyen bir sürü insan oldu. ne yapmalıyım
Alt 08-03-2010, 07:28 AM
Fantomasds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fantomasds Fantomasds isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

Mehmet Bey öncelikle müsterih olun. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki size böyle bir imtihan vermiş. Allah sevdiği kula dünyada meşakket verir ki sabretsin ahireti kazansın. Birisinin dünyada tüm işleri tıkırında gidiyorsa orada bir sıkıntı vardır emin olun.
Çocuğunuz çok güzel görecek. Çocuğunuzun okul çağlarına gelene kadar biz yaşlanmış olacağız ve tıpta kimbilir ne gelişmeler olacak.
Bana da bebekken nistagmus teşhisi konmuştu. Ayaktayım. Çift üniversite bitirdim. Allah'a şükredin ki çocuğunuz akıl hastası v.b. hastalıklara sahip değil.
Minnacık bedenini çok yormayın kardeşimizin. Şu anda kesin bir tedavisi yok nistagmusun. PAranızı kardeşimizin ihtiyaçları için harcayın.
Alt 08-03-2010, 10:26 AM
Yeni Üye

Alıntı:
Fantomasds´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mehmet Bey öncelikle müsterih olun. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki size böyle bir imtihan vermiş. Allah sevdiği kula dünyada meşakket verir ki sabretsin ahireti kazansın. Birisinin dünyada tüm işleri tıkırında gidiyorsa orada bir sıkıntı vardır emin olun.
Çocuğunuz çok güzel görecek. Çocuğunuzun okul çağlarına gelene kadar biz yaşlanmış olacağız ve tıpta kimbilir ne gelişmeler olacak.
Bana da bebekken nistagmus teşhisi konmuştu. Ayaktayım. Çift üniversite bitirdim. Allah'a şükredin ki çocuğunuz akıl hastası v.b. hastalıklara sahip değil.
Minnacık bedenini çok yormayın kardeşimizin. Şu anda kesin bir tedavisi yok nistagmusun. PAranızı kardeşimizin ihtiyaçları için harcayın.
cevabınız için teşekkür ederim. İnfantil nistagmus nedir. son gittiğim profosör bu hastalık ismini söyledi. vep erg testi iyi çıktı. daha öncesinde yapılan vep testinin ise yanlış bir test olduğunu bu bebeğe yapılmaması gerektiğini söyledi retinada bir sıkıntı olmadığını ve gözde patolojik bir bulgu olmadığını belirtti. Ayrıca 5 yaşına kadar düzelebileceğini ama parantez içinde düzelmezse ilaçla titremenin düzeltilebileceğini söyledi. Şuan kızım 7. ayında insanları tanıyabiliyor. mesela beni görünce gülüyor ve çırpınmaya başlıyo. doğadan tedavi yöntemleri mesela yararlı çaylar vs. gibi bilginiz varmı. ne yapmalıyım. kimse ilaç yazmıyo becoızmy diye bi şurup kullanıyorum.bi de bol bol ışıklı oyuncaklarla takip ettirmeye çalışıyorum. Gerçi takibi güzel cisimleri gördüğünü görebiliyorum. ama odaklama sıkıntılı. şimdiden teşekkür ederim.
Alt 08-09-2010, 08:24 AM
Fantomasds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fantomasds Fantomasds isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

Mehmet Bey ilaç tavsiyesinde insanlar çekimser davranabilir.
Çocuğunuz çok ufak. Ufak yaşta içilen ilaçlar bedende başka zararlara yol açabilir. Mesela bir arkadaşımın çocuğu küçükken çok antibiyotik almış. Bu nedenle çocuğun dişleri zayıfladı. 4 yaşında ön dişleri çürüyüp düştü.
Alt 08-25-2010, 08:15 AM
Yeni Üye

Konjenital nistagmusla infantil nistagmus arasındaki fark nedir. ve de konjenital nistagmus hastası olanlanrın vep ert testi sonuçları iyi çıkarmı.

Seçenekler
Stil