![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
[Arkadaslar çoğu arkadasımın nistagmus ile ilgili bırakmıs olduğu mesajları okudum...Gözlük tedavisi..ilaç tedavisi..küçük yaslarda geçirilen cerrahi operasyonlar farklı farklı...sevgili dostane kardeslerim benimde 1.yasında yiğenim var ist.dünya gözde ve ankara C.pasa da olumlu bir cevap alamadık...son demiyorum çünkü her zaman arastırcam şimdi rotam .ProF.Dr. Nese hanım olcak.nese hanım nistagmus konusunda sizlerinde paylasımcı mesajlarından anlıyorum ki bu konuda biraz daha uzaman...Lütfen nistagmus hakkındaki tüm tedavi sorularını paylasırsanız sevinirim...
security-_-2@hotmail.com KaranLıkLarın sonu...Aydınlık oLsun artık Allahım sen önder oL derman oL ...TskLr |
|
|
||||
|
||||
|
Teşşekkür ediyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
amin
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bende. 26 yaşındayım doğuştan var nistagmus bende. ama hala tedavisi mümkün değil. ankarada prof.dr cumhur şener var ona gittim ameliyat dedi. ama yüzde 10 daha iyi görmeni saalarım dedi. ama param yoktu. görme oranı şu anda yüzde 40 çok üzülüyorum ben hayat bööle gitmiyeceğine inanıyorum
(( |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşım ben 29 yaşındayım. %10 görüş alanım var. Yaşın genç.
Kendine o kadar dert etme. Benden 4 kat üstün görüyormuşsun. Bendan iyisi şamda kayısı. |
|
|
||||
|
||||
|
hastalıkta hastalığın şifsıda Rabbim'den bu halimizede çokçok çok şükür edellim hakan abii
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
cumhur hocayla tanışma fırsatım olmadı benim. Yanılmıyorsam bazı arkadaşlar uğramıştı ona.
| Stil | |
|
|